Galerijā “Mākslas Banka”

Modes dizaina izstāde pārdošana

pavasara sezonai 2014

pagarināta līdz 22. martam.

Tuvojoties Sieviešu dienai, no 3. līdz 15. martam galerijā „Mākslas banka” rīkota MODES DIZAINA IZSTĀDE PĀRDOŠANA, kas veidota sadarbībā ar modes dizaineri Elenu Boli.

7. martā tika rīkota pavasarīga saiešana neformālā gaisotnē, kuras laikā bija iespēja konsultēties stila jautājumos ar izstādes autori, iegādāties Elenas Boles veidotos tērpus, kā arī rast pozitīvu iedvesmu skaistuma noslēpumos – zīdā, pērlēs un kosmētikā.

Elenas Boles modes dizaina izstāde ir galerijas “Mākslas Banka” jauniedibinātas tradīcijas pirmsākums. Šādas izstādes plānots organizēt katru sezonu, atspoguļojot gadalaiku tendences apģērba dizainā un aksesuāru mākslā.

Galerijā tiks piedāvāti plaša sortimenta apģērbi Latvijas laikapstākļiem- sākot no mēteļiem un pavasara/rudens jakām, līdz pat vasarīgākām kleitām un aksesuāriem.

 

Galerijā „Mākslas banka” pazīstama kopš 2009. gada, regulāri organizējot dažadu nozaru makslinieku personālizstādes un grupu izstādes. Galerijā tiek rīkoti arī saviesīgi pasākumi un prezentācijas – grāmatu atvēršanas svētki un dzejas vakari Paralēli izstāžu darbībai, galerija sniedz iespēju iegādāties mākslas darbus: gleznas, grafikas, stikla mākslu, keramiku, sīkplastiku. Īpaši piemeklētu dāvanu sortimentam galerija piedāvā unikālus dizaina pulksteņus, burvīgas rotaslietas un vienā eksemplārā veidotas apsveikuma kartiņas.

Galerijas darba laiks

I – VI  11.00 – 18.00

(c) Mākslas Banka

   
© 2012 Mākslas Banka Sekojiet mums arī facebook